Koledar, ki ga najdete na tej strani je namenjen obveščanju o aktivnostih oziroma dogodkih društva. Aktivnosti so namenjene vsakomur, ki bi se nam želel pridružiti, tako članom društva kot tudi nečlanom.

Naše ture, avanture, izzivi... vas bodo popeljali v vsa "agregatna" stanja neokrnjene narave Slovenije, Evrope in sveta.

Koledar je "živa" tvorba, ki se ves čas spreminja in nadgrajuje. Večdnevne aktivnosti bomo poizkusili objaviti vsaj nekaj mesecev vnaprej, enodnevne aktivnosti pa bodo lahko objavljene le kakšen teden ali celo samo nekaj dni vnaprej in se bodo prilagajale vremenskim razmeram in trenutnemu navdihu.

Za dodatna vprašanja glede kateregakoli dogodka smo vam na voljo po e-pošti: amfibija@amfibija.si ali po telefonu 051 307 729.

Lahko pa nam sledite tudi na naših družbenih kanalih kot sta Instagram in eno od naših FaceBook strani
Amfibija trail adventures in Amfibija outdoor adventures

Prihajajoči dogodki

Zimska tura B - šola gorništva

16. - 17. marec 2024

Ture Amfibijine gorniške šole so namenjene komurkoli, tako članom šole, kot tudi tistim, ki bi se želeli udeležiti le posameznega dogodka oziroma aktivnosti.V tem podaljšanem zimskem vikendu bomo opravili dve daljši turi, na poti pa povadili uporabo zimske gorniške opreme (dereze, cepin, krplje, lavinska oprema). Lokacija je odvisna od snežnih razmer.

Večdnevna, etapna, pohodna avantura Via Apsyrtides

30. april - 5. maj 2024

Večetapna trail tekaška avantura Via Apsyrtides nas bo popeljala po skritih, zgodovinskih stezicah antičnih časov. V štirih oziroma petih etapah bomo prepotovali 149 kilometrov in 4000 višinskih metrov stezic od rta Jablanac na Cresu pa do zaliva Mrtvaška in morda celo še na otok Ilovik. Preberite več...

Tradicionalni tekaški dogodek Ljubljana - Škofja Loka

19. maj 2024

Tudi v letu 2024 bomo organizirali že naš tradicionalni pohodniško - tekaški dogodek od Ljubljane do Škofje Loke. Letos z novimi trasami in izzivi.

Popotovanje z morskim kajakom

6. - 9. junij 2024

Popotovanje po skritih zalivih Jadranskega morja z morskim kajakom.

Gorniška avantura: raziskovanje Julicev

18. - 21. julij 2024

Raziskovanje Julijcev je glavna, najboljša in najpriljubljenejša gorniška avantura v Amfibijskem koledarju. Letos je  na vrsti že deveta izvedba. Preberite več...

Pretekli dogodki

Zimska tura A - šola gorništva

2. - 4. februar 2024

Ture Amfibijine gorniške šole so namenjene komurkoli, tako članom šole, kot tudi tistim, ki bi se želeli udeležiti le posameznega dogodka oziroma aktivnosti. Na zimski turi se bomo posvetili uporabi zimske gorniške opreme kot so dereze, cepin, krplje, lavinska oprema. V tem podaljšanem zimskem vikendu bomo opravili bomo tudi vsaj eno daljšo turo. Lokacija je odvisna od snežnih razmer.

Za dodatna vprašanja smo na voljo:

anze_kristen

Anže Kristan

Inštruktor številnih športov v naravi, vodja amfibijskega športnega krdela.